Yılda 1,000,000 ( Bir MİLYON ) $ dan fazla kazanan YouTuber'lar

Daha kendisi yalnızca 7 yaşında olan Evan babasıyla beraber çektiği " oyuncakları test etme " videoları ile daha bu yaşında milyoner olmuş durumda. Yaklaşık olarak yıllık geliri ise 1.320,000 $.

10 ) TobyGames/TobyTurner/Tobuscus

Toby Turner dünya çapında bir internet komedyeni. Yaklaşık olarak yıllık geliri ise 2,180,000 $.


9 ) BFvsGF/PrankvsPrank

YouTube'un en ünlü çılgın çifti. Jesse ve Jenna nişanlılar ve birbirlerine yaptıkları akıl almaz şakalarla meşhurlar. Yaklaşık olarak yıllık gelirleri ise 2,260,000 $.

8 ) TheWillyRex/WillyRex

Kendisi başka bir oyuncu olan Guillermo Diaz yayınladığı oyun videoları ve komik kişiliği ile ünlüdür. Yaklaşık olarak yıllık geliri ise 2,310,000 $.

7 ) TheFineBros
Brooklyn'in yerlileri olan Benny ve Rafi Fine birlikte yürüttükleri bu kanalda genelde insan tepkileri üzerine yoğunlaşmışlar ve büyük bir ilgi ile izlenilmekteler. Yaklaşık olarak yıllık gelirleri ise 2,410,000 $.

6 ) Vegetta777

Samuel de Luque kendisi başka bir ispanyol video oyunu oyuncusu aynı zamanda oyunlar üzerine kendi kurgusuyla senaryo yazıp sanki bir film gibi oynamasıyla Latin Amerika ve İspanya'da çok popülerdir. Yaklaşık olarak yıllık geliri ise 2,590,000 $.

5 ) SkyDoesMinecraft

Adam Dalhberg kendisi takımları olan Team Crafted ile YouTube'un çok popüler bir Minecraft oyuncusudur. Yaklaşık olarak yıllık geliri ise 2,920,000 $.

4 ) Smosh

Ian Hecox ve Anthony Padilla'nın oluşturduğu kanal komedi, oyun, pop kültür eleştirisi vb. konularında bir çok videoları ve kendilerine özel bir komedi programı dahi var. Yaklaşık olarak yıllık gelirleri ise 4,500,000 $.

3 ) DisneyCollectorBR

Kendisinin ismi bilinmesede brazilyalı bir bayan olduğu bilinmektedir. Disney ile alakalı olan tüm oyuncakları alıp, paketlerini açıyor ve oynuyor. Dünya çapında bir çok aile sırf çocukları yatışsın diye bu kanalı izletikleri bilinmekte. Yaklaşık olarak yıllık geliri ise 5,060,000 $.

2 ) BluCollection

Aynı DisneyCollectorBR tarzı bir kanal olan BluCollection kanalı sadece Disneyürünlerinin haricinde tüm piyasada " Kaliteli " olarak adlandırılan oyuncakları sergilemektedir. Yaklaşık olarak yıllık geliri ise 6,380,000 $.

1 ) PewDiePie

Kendisi izleyip görebileceğiniz en eğlenceli kişilerden biridir. Hayatı tamemen dalga geçmek olan PewDiePie izleyicilerine sadece video oyunları anlatmıyor aynı zamanda yaptığı bir çok farklı alt kültür videoları ile eğlendiriyor. Yaklaşık olarak yıllık geliri ise 8,470,000 $.

Yorumlar